3 Ocak 2014 Cuma

Yatak odası takımları

 
Yatak odası takımları evin en dinlendirici ve nadide eşaları olmalıdır her zaman.  Çünkü bizim dinlenip huzur bulduğumuz tek ortam diebiliriz.
Yatak odası takımı alırken dikkat edeceğimiz hususlara gelirsek, gençlerimiz önce takımların tasarımlarına göre seçim yapmaktadırlar, ama asıl öncelik dış tasarımdan ziyade gardrop iç kullanım olmalıdır.
Özellikle bazılarımız gardrop içinde bol raflar ve çekmece olmasını isterken bazılarımızda askılık bölümlerine dikkat etmektedirler.
2013 yılında yatak odası takımları dış görsel tasarımlarına nazaran gardrop içlerine daha çok işlevsellik kazandırılarak üretilmektedir.
Örnek olarak Nazar yatak odası takımının gardrop içini gösterebiliriz, tüm bunlara ilaveten yatak odası bazalımı, şifonyeri fonksiyonel’mi bu özelliklerinede dikkat ederek incelememiz daha uygun olur.
Bir diğer husus odalarımızın ölçüsü, alacak olduğumuz yatak odası takımı rahat kullanılabilecek bir alan kalıyormu, odamıza kolaylıkla sığarmı ? Yatak odası takımında ölçülerede çok dikkat etmemeiz gerekmektedir, fakat yatak odası gardroplarında kullanışlı olması ve tasarım olarak göze hoş gözükmesi için ölçüleri belirli bir standarda uygun olarak üretildiğinden dolayı gardrop ölçülerinde istediğimizi yakalamamız zor, ama yatak odasının karyola, şifonyer, komidin ölçülerine dikkat edersek hem istediğimizi yakalamış oluruz hemde odamıza rahatlıkla yerleştirebiliriz çünkü takımın küçük parçalarını dilersek satın alma imkanı her zaman bulunmaktadır




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder